Teadvuse ümberlülitamine optiliste piltide abil

september 24, 2016


Selleks, et lugeda psüühiliselt informatsiooni (seda siis nii selgeltnägemise või meediumluse teel), on meil vaja välja lülitada oma tavapärane mõtlemisviis ja tajumine ning luua otsesem ühendus alateadliku meelega, kuna see on kõigi peenemate tajude allikas.

Tavaliselt on vasak ajupoolkera, mis tegeleb loogilise mõtlemisega, ülestimuleeritud ning seetõttu tuleks tegeleda parema ajupoolkera tegevuse stimuleerimisega.

Optilised illusioonid näitavad tihti, et nägemine pole alati uskumine. Optilise illusiooni puhul silmad võtavad vastu infot, mida nägemisnärv siis kodeerib ja saadab ajusse. Mida keerulisem on pilt, seda enam peab aju töötama, et tajutavat mõista. Kui seda ei saa mõista ühe aju poolkeraga, püüab teine poolkera pilte tõlgendada ja neist aru saada.

Optilise illusiooniga mängimine aitab meil teadvust muuta. Me petame aju tajumise uutele tasanditele. Me saame kasutada optilisi illusioone, et aidata meil lülituda kiiremini vasaku ajupoolkera reaktsioonidelt parema ajupoolkera omadele. Mõned minutid optiliste illusioonidega mängimist käivitab parema ajupoolkera tegevuse ja viib selle isegi tasakaalu vasaku ajupoolkera tegevusega. See aitab kaasa kõigi meelte, kaasa arvatud puudutuse, holograafilise taju tasandi stimuleerimisele.

Optiliste illusioonide puhul lülitub meel ühelt pildilt teisele. Selline edasi-tagasi lülitumine peegeldab mõlema ajupoolkera tegevust, et mõista täit pilti, kuid kumbki neist tajub ja töötleb pilti erinevalt. Piltide vahel ümberlülitumine tekitab ajupoolkerade sünkroniseerumise.

Harjutus. Võtke mõned minutid optiliste illusioonide uurimiseks. See aitab lülituda tavateadvuselt transtsendentsemale. Pildid muudavad lihtsamaks teie psüühiliste tajude äratamise. Nii aktiveeruvad paremini need ajuosad ja alateadlik meel, millel on suurem tajumisvõime.


Mõned optimiste illusioonide piltide näited:



See ei ole üks ja ainuke viis, kuidas treenida oma aju enne selgeltnägemise praktika ettevõtmist, neid meetodeid on palju ja mitmeid.

Edu kõigile!


















Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

0 kommentaari