Mis on kanaldamine?

jaanuar 05, 2015

Meedium* on inimene, kes saab aidata teist inimest kontakteeruda vaimse maailmaga või ehk “teispoolsusega”. Seda ühendusviisi kutsutakse kanalduseks (channeling).

Kuna spiritualism hakkas levima juba hilistel 1800ndatel, siis on üha rohkem selge, et inimvaimud elavad igavesti. Kui me sureme, siis meie vaimne osa läheb tagasi vaimsesse maailma ja eksisteerib seal edasi. Paljud vamud soovivad reikarneeruda ja tulevad korduvalt tagasi Maale. Ja isegi siis, kui vaim ei ole siin ja on hoopis teises dimensioonis, on võimalik temaga suhelda.

Kui meie pere ja sõbrad surevad, saadavad nad meid teispoolsuses. Nad säilitavad oma personaalsuse, tihti nad muretsevad meie pärast ja püüavad sobituda meiega niipalju kui võimalik. Probleem on selles, et neil on meiega raske suhelda.

Meedium saab aidata suhtlemisel. Kontakti otsiva inimese armastatud saavad teda aidata tema igapäeva elus, nad saavad saata talle toetust ja armastust.

Kui minnakse meediumi juurde, siis jaguneb seanss kaheks osaks. Kõigepealt identifitseeritakse, kes tuleb läbi teispoolsusest ja inimene, kes on meediumi juures ehk vastuvõtja*, kinnitab, kas see on keegi tema perekonnast või sõpradest. Seda osa kutsutakse tõendusmaterjaliks (evidence). Kui on selgeks tehtud, kellega on tegu, siis minnakse teise osa juurde, mida nimetatakse sõnumiks (message). Sõnum on kas lihtne või üksikasjalik.

Tõendusmaterjalide kogumise kohta annab ülevaadet allolev skeem vaimu identifitseerimiseks ja sõnumi saamiseks.

*Meedium – isik, kes suhtleb ja vahendab teispoolsusega sõnumeid
*Vastuvõtja – isik, kes on tulnud meediumi juurde, et meediumi abiga suhelda teispoolsusega
Allikas: http://www.aspirit.no/#!kanalisering/c1rc2 André Kirsebom, 2015.





Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

0 kommentaari