Suhtlemine vaimuga - identifitseerimine

oktoober 31, 2015

Sa teostad meediumi praktikat ja suhtled teispoolsusega.

Sinu vastas on klient, kes väga soovib oma lähedasega kontakti saavutada läbi meediumi. Meediumina pead sa esmalt tuvastama, kellega on tegu, et ehk kes on see, kes tuli kontaktiks kliendile. Kes on see vaim? Võimalik, et sul tekib (selgelt)teadmine, kellega on tegu; võimalik, et sul on (selgelt)kuulmine ja vaim ise ütleb sulle seda; võimalik, et sul tekib (selgelt/visuaalselt)nägemine ja sa näiteks näed, kellega on tegemist. Aga, kui ükski eelnevalt nimetatud meetoditest ei toimi, siis on võimalik kasutada keha kaardina. Lihtsalt mõtle korraks sellele, et vaim saab sinu keha kasutada kaardina, määratlemaks, kes ta on vastaspoolele.

Allolevalt pildilt on võimalik kaardilt näha, et parem pool on (üldjuhul) meespool ja vasak pool kuulub (üldjuhul) naispoolele. Enamasti on see nii, kuid erinevate meediumite lõikes võib olla ka teistpidi - aga see selgub praktika käigus.

Kui sa tunned energiat/puudutust/mingit teistmoodi tunnet näiteks vasakpoolsel rangluu tasandil, siis sa tead, et ühenduses on vastasistuja vanaema. Kui aga vibratsiooniline tunne tekib näiteks paremal pool rindkere tasandil, tead, et ühenduses on vastasistuja isa.

Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

1 kommentaari

  1. Vabandagem väga aga minu meelest mees ja naisenergiad on teisipidi.

    VastaKustuta