Energianiidid ehk eeterköidikud

aprill 20, 2016


Kui me kohtume inimestega või ühendume kohtadega, või isegi asjadega, siis luuakse iga kord energeetiline ühendus või köidik sinu ja teiste inimeste või kohtade vahel. Need köidikud loovad automaatselt siduva või köitva ühenduse energeetilisel tasandil. Energeetilised ühendused on sarnased fiiberoptilise juhtmega meie ja teiste vahel. Läbi nende energeetiliste ühenduste jagatakse informatsiooni või energiat.

Korraga võib ühel inimesel aktiivsena olla sadu selliseid energeetilisi ühendusi. Paljud neist energeetilistest juhtmetest või ühendustest aitavad meil olla ühenduses energeetiliselt oma perega, abikaasaga, lähedaste sõprade või oma koduga, aga ka mineviku kodudega ja isegi lemmik puhkusepaikadega. Need ühendused aitavad meil jagada armastust või kiindumust nendega kes ei ole lähedal geograafiliselt ja kuna emotsioonid ei ole muud kui energia, siis saame ka neid jagada läbi energeetiliste ühenduste.

Selliseid ühendusi nimetatakse energianiitideks või eeterköidikuteks ja need koosnevad astraalsest ja eeterlikust energiast ja ühendavad kahe inimese peenkehasid. Köidikud venivad kahe inimese vahel üsna samamoodi kui nabanöör ja kannavad edasi emotsionaalset energiat ja elujõudu kahe keha vahel. Pole üldse tähtust, kui kaugel teine isik on, põhjusel et eeterköidik ei ole füüsiline aine ja vahemaa ei oma tähtsust, seega on see toimiv ka teisel pool planeeti.

Energeetilised köidikud luuakse kahe inimese või isegi inimeste gruppide vahel, millel on emotsionaalsed suhted. Sõpradel, töökaaslastel või vaenlastel võivad olla sellised köidikud. On isegi võimalik saata selline köidik kellelegi, keda sa veel ei tunne isiklikult, kuid soovid tunda (nt kui oled kellegisse kiindunud, kuid ei ole oma tunnet veel talle avaldanud ega temaga isiklikult suhelnud), seega on võimalik, et sinu tahe või soov võib luua sellise ühenduse temaga.

Üldiselt, sellised energeetilised siduvad ühendused on normaalne osa meie elus, mis tekib korduvatest läbimistest üksteisega. Meil kõigil on need energeetilised niidid üksteisega ja neil on alati mõju meile kõigile tagaplaanil. Tavaliselt on sellised ühendused kestvad kogu sinu eluaja. Isegi, kui inimene lahkub teispoolsusesse, siis selle sama ühenduse/köidiku energiamuster jääb aktiivseks. Seetõttu paljud inimesed tunnevadki, nagu tema lahkunu oleks lähedal ja tunnetatakse tema kohalolu. Meid „külastavad“ teispoolsusest pereliikmed, sõbrad, kunagised töökaaslased, aga samuti ka teejuhid või vaimsed abilised. Nad leiavad su üles teatud kergusega just sellel põhjusel, et sul on need väga peened energeetilised peened niidid, mis ühendavad sind nendega. Üldiselt, oleme me kõik ühises võrgus teineteisega nende niitide abil ning seetõttu isegi inimestel, kes „arvavad“ et neil ei ole üldse tundlikkust või avatud psüühilist meelt, võivad tunnetada kellegi kohalolu, keda nad teavad või teadsid, kuid kes lahkus teise ilma või kedagi, kes on elus praegusel ajahetkel, kuid asub eemal.

Need energeetilisi köidikud on ühendatud ühe või enama tšakra kaudu mõlema inimesega. Mõtete sagedus või emotsioonid, mis sul on selle inimesega seoses, resoneeruvad selle spetsiifilise tšakra energiaga. Nagu näiteks, kui sa läbid lahkumineku ja su süda murdub või sind reedetakse, siis sa saad luua köidiku sinu südame ja teise inimese südame tšakra vahel. See tähendab seda, et isegi siis kui see suhe lõppeb, siis energeetiline suhe on ikka veel alles, isegi aja möödudes. Ja isegi sel juhul, kui te olete füüsiliselt eraldi praegu, oled sa ikkagi energeetiliselt ühenduses temaga. Seega see sama energeetiline dünaamika toimib edasi (draama, valu, kannatamine) ja seda isegi siis, kui sa teadlikult mõtled, et suhe on lõpetatud. See võib kokkuvõttes sind energeetiliselt üsna tühjaks kurnata ja tuigata sinu energeetilises kehas, olenevalt sellest, kus need ühendused asuvad (st millises tšakras). Seetõttu paljud inimesed jätkavad pidevalt mõtlemist oma ekspartneritele ja tunnevad valu möödunud ja toimunud sündmustest või juhtumitest.

Siiski ei ole need energeetilised ühendused püsivad ning neid võib „lõigata läbi“. Et minna edasi energeetilises mõttes oma eluga, on selliste energianiitide läbilõikamine väga oluline samm ja parim viis eemaldamaks energeetilised köidikud, mis ühendavad sind selle teise inimesega. See on võimalus sinu hingel minna edasi nö. järgmise peatüki juurde ja olla valmis uuteks, kõrgema taseme suheteks, sündmusteks ja kogemusteks. Kui selliseid köidikuid ei lõigata läbi, siis võib see viia tagasi sind madalasagedusliku karmalise suhte jätkumiseni, kus samad asjad kipuvad ikka ja jälle korduma. Minnes tagasi selle näiteni, kus oli südamevalu ja reetmine – kui sa kogesid neid tundeid eelmises suhtes ja ütlesid enesele: „Mulle aitab, ma jätan selle inimese“, kuid isegi kui sa oled füüsiliselt eraldatud temast, siis energeetilised köidikud sellest kogemusest ühendavad sind ikka edasi selle inimesega.

Kui katkestada energeetilised köidikud sinu ja sinu pereliikmete vahel, siis ei tähenda see seda, et sul ei ole enam suhet nendega, vaid see tähendab seda, et teie suhe areneb karmalisest või sõltuvuslikust suhtest edasi kõrgemasageduslikuks armastuse ja mõistmise suhteks või liiduks. Põhjus, miks inimesed lõikavad selliseid köidikuid läbi, on see, et soovitakse liikuda edasi ja lasta nad energeetiliselt lahti. Muidugi, kui sa hoolid teisest inimesest, siis selline ühendus ei ole probleemiks. Köidikud on viisiks läbi mille saadame ja saame oma psüühilist energiat tšakrate vahel. Mida suurem on energia, seda suuremad on köidikud ja see on normaalne iga suhte juures. Tšakratevaheline ühendus on viisiks, kuidas paljud suhtlemised toimuvad üksteise vahel. Siiski, kui soovitakse energeetilisest köidikust mõne isikuga vabaneda, siis on see selleks, et inimene tunneb, et see köidik hoiaks teda nagu tagasi. Ükski köidik ei ole igavene ja samas ka nende uuesti taasloomine sõltub täielikult meist endist, kuid kui me oleme valmis kellegi täielikult vabaks laskma, siis ilmselt ei looda uut energeetilist sidet enam uuesti.

Probleem tekib sellest, et kõik valulikud ja traumaatilised kogemused, mis luuakse suhtes, kantakse hinge mälus kaasas ja seda ka sinu järgmisse suhtesse. Täpsemalt, nende lahendamata energia köidikute sagedus ja karmalised sidusused tõmbavad sind inimesteni, kohtadeni, kordadeni, asjadeni ja sündmusteni, mis resoneeruvad selle vägivalla, viha, kurbuse, reetmise, südamevalu, kannatuste ja haigetsaamiste sagedustega. Seega, kui sa leiad uue suhte, siis on sul kalduvus projetiseerida uude suhtesse kogu eelmise suhte valu ja kannatused. Need suhete tsüklid jätkuvad ikka uuesti ja uuesti ja inimene ei saa aru, miks tema suhted luhtuvad või miks nad ei suuda ligi tõmmata teist tüüpi inimesi. Seega luuakse üha enam sarnaseid kogemusi ja energeetilised blokeeringud tahkestuvad seda enam, nad jätkavad enama eeterliku ainehulga lisamisega ja negatiivsed sagedused muutuvad tugevamaks. Kokkuvõttes mõjutab see inimese tervist ja heaolu tervikuna.

Paljud karmalised suhted, enamasti armastus-vihkamine suhted, on pärit eelmistest eludest, mille me saame kaasa siia senisesse ellu, et me saaksime lõplikult lahendada ja vabastada oma karmat ja liikuda edasi. On väga levinud, et mõned meie suurimad vaenlased eelmistest eludest inkarneeruvad meie perekonda või tulevad tagasi kui tulevase abikaasana.

Kui elus on teadlikult edasi liigutud (või vähemalt selleks on reaalne soov), kuid ilmselt energeetilised sidemed veel püsivad, siis on võimalik neid ära tunda järgmiste tunnuste abil:

- Võimatu edasi liikuda
- Võimatu mitte mõelda sellele isikule
- Sagedased vestlused oma peas selle inimesega
- Sagedane meenutamine, mida minevikus on see isik öelnud, tundes tema jätkuvat hukkamõistu või kriitikat
- Vaidlused kellegagi oma peas
- Pidevad mälestused või emotsioonid, mis tulevad esile
- Kiusatus minna tagasi suhtesse, mis ei teeni sind enam
- Selle inimese jälgimine läbi sotsiaalvõrgustiku, vaadates teda kompulsiivselt
- Võimatu magada või lõputu mineviku läbimängimine
- Sügavad kurbuse, viha ja depressiooni tunded mineviku ümber
- Tahe maksta kätte või pidev tunne ebaõiglasest kohtlemisest
- Lõputu nutmine ja emotsionaalne murdumine
- Loobudes teistest pakkumistest ja kutsetest, pidev kinni olemine minevikus, tundes mittehuvitatust teiste asjade suhtes

Kokkuvõtvalt, kui energeetilised niidid on lahustunud, siis ei mõtle enam pidevalt sellele isikule. Sinu meel on vaiksem, rahulikum ja see on nagu kapi koristamine – kõik need vanad emotsioonid, mis on seotud selle inimesega, kaovad kui läbikäimine selle isikuga lõpeb. Kui toimub energeetiliste niitide katkestamine, siis ülal loetletud tunnused kaovad.

Energeetilist sidet võib katkestada ükskõik kellega, kes sind psüühiliselt segab. Seega ükskõik, kes saadab sulle tugevat energiat ja kes tungib sinu mõtetesse ja emotsioonidesse isegi kui sa oled üksi. Seega, kui sa oled lõpetanud suhte selle inimesega, kuid leiad et ta ikka tungib sinu mõtetesse ja sa tunned teda enda ümber või oma meeles, siis võid sa ühenduse katkestada lõigates läbi eeterlikud köidikud, mis seovad teid omavahel. Paljud inimesed, kellel on olnud tugevad seksuaalsed sidemed võivad leida rahulolu, kui ühendatakse lahti nende seksuaaltšakra selle teise inimese sama tšakraga. Ka võib katkestada köidikud iga inimesega, kes sind on ahistanud kas füüsiliselt või emotsionaalselt. Näiteks igasuguse kuriteo ohvrid (vägistamine, peksmine, isegi narrimine) võivad luua sidemed toimepanijatega, mis jätkuvad energeetiliselt, isegi pikka aega pärast kuritööd. Lõigates läbi need köidikud toimub palju kiirem tervenemine. See aitab vabastada valu ja puhastada oma energiavälja või aurat sellest traumast.

Sa võid jätkata seni köidikute lahti lõikamist, kuni need enam ei kordu ja sa oled täielikult edasi liikunud. Kui läbilõikamine luhtub, siis näitab see et sa ei soovi tegelikult seda inimest veel lahti lasta. Sellest pole midagi; see lihtsalt näitab et sa ei ole veel valmis edasi liikuma.


On erinevaid viise, kuidas katkestada sellised mittesoovitud energeetilised köidikud:

1) Tee vann meresoola või himaalaja soolaga. Negatiivsed energiaköidikud ei saa hoida ühendust laetuna, kui sa vannitad oma aurat meresoolas.
2) Võta seleniidi kristallist kepp, kammi sellega oma aurat ülevalt alla, jätka seda tegevust ümber oma keha liikudes päripäeva eest tahapoole. See lõikab läbi negatiivsed ühendused.
3) Üheks võimaluseks on kasutada (pea)inglite abi ja mõttes paluda neil lõigata läbi negatiivsed ühendused auraväljas, mis piiravad sind.
4) Visualiseeri seda teist inimest ja/või situatsiooni oma mõttes, kääre ja nööri. Oma meeles, näe seda nööri ühendamas sind teise inimesega või situatsiooniga. Võta oma käärid ja lõika see nöör katki. Näe seda eeterköidikut katkestatuna ja see läheb teie kummagi juurde tagasi. Sa oled nüüd vaba selle inimese energeetilisest ühendusest.
5) Positiivsete alateadlike sõnumitega meditatsioonid aitavad teha imet programmeerides ümber sinu mõtteid ja aitavad sul ümbersuunata oma energiat.
6) Väldi igasugust draamat. Kui sa leiad end vestlusest, kus räägitakse taga sellest inimesest, siis eemaldu antud vestlusest. Draama ja tagarääkimine automaatselt loovad taas need energeetilised ühendused.


Allikad:
1) How to Cut the Etheric Cords With Another http://askingangels.com/psychic/cutcords.php
2) Cutting Cords Energetically http://ascendedrelationships.com/cutting-energy-cords/
3) 8 Ways To Cut Toxic Energy Cords http://consciouslifenews.com/8-ways-to-cut-toxic-energy-cords/1190036/

Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

0 kommentaari