Kuidas nimi meid mõjutab?

mai 16, 2016

Kõik meie maailmas eksisteerib energia ja selles oleva vibratsiooni ja sageduse tõttu. Kõikide osakeste aatomite struktuur vibreerib pidevalt erinevatel sagedustel ja lainepikkustel. Ka nimedel on oma energia.

Kui inimene sünnib või võetakse ette projekt, siis antakse sellele nimi või silt, mis kannab seda kogu selle eluea. Sellel antud nimel on kindel vibratsioon ja energia, mis on temaga seotud. Sõltuvalt energia vibratsioonist, isiku elutee rullub lahti sedamoodi, et täita oma määratud rolli kuniks ollakse siin Maa peal. Sama käib tegelikult ka projekti või mille iganes püüdluse kohta. Kõigel on oma nimi. Kuid kui me oleme muutmas selle nime, siis luuakse uus vibratsioon. Oluline on aga seejuures teada, mida on vaja muuta nimes, et positiivsed tulemused ilmneksid.

Sel samal hetkel, kui sa lisad sidrunihapet piima sisse, muutub terve klaas piima tilgastunuks, mis näitab, et esineb märgatav sageduse muutus piimas. Isaac Newtoni seadus ütleb: ainet ei saa luua või kaotada, kuid ta võib muutuda ühest olekust teise. Sama muutus toimub ka siis, kui sa annad objektile nime. Selle objekti vibratsioon saab või kombineerub nime sees olevate tähtedega. See on nagu keemiline reaktsioon, ainult et aatomite tasandil. Kui laps sünnib, siis antakse vastsündinule sagedus temale nime andes ja laps kohaneb nime sagedusega maailma üldisesse vibratsiooni. Sama juhtub ka siis, kui uus firma luuakse ja ta saab nime.

Kui sa muudad nime, siis sa muudad ka selle objekti või inimese energiat. Vibratsiooni muutmine nime muutmise läbi ulatub juba kaugesse Antlantise aega, kus täiustati selle meetodi kasutamist. Kui lõpetamata projektil oli ebasobiv vibratsioon, oleks see võtnud palju aega ja ressursse, et see kannaks vilja ja võis tuua esile erinevaid komplikatsioone. Seega tulid selle aja vanad targad ideele muutmaks projekti energia signatuuri, et kindlustada projekti õigeaegset lõpetamist. See meetod töötas väga hästi pikka aega. Aga need vanad targad olid samas ka teadlikud sellest, et seda tehnikat võidi kasutada valesti asjatundmatute masside poolt ja hoiti seetõttu rangelt saladuses. Seda meetodit kasutati, et ehitada mitmeid iidseid templeid, sealhulgas Ühe Seaduse tempel.

Nimemuutmist on praktiseeritud juba ammusest ajast ja tehakse seda ka praegu erinevates religioonides ja spiritualistlikes koolides, et muuta vibratsioonilist reaalsust. Õpilastele, kes astuvad sellisesse institutsiooni, antakse uus nimi kooli astumisel. Nende vana nimi nende puhul enam ei kehti ja nad kannavad uut vibratsiooni loomaks nende uut reaalsust. Sama põhimõte kehtib ka igas antud situatsioonis, kus kaalutakse ühe olukorra lõppu, et alustada uuega.

Kui me muudame ükskõik, millise objekti või isiku või ettevõtte nime, siis juhtub sama, mis juhtus sidrunitilgaga piimaklaasis, mis muutis selle hapuks. Me muudame objekti kogu struktuuri vibratsiooni. Kui inimesele antakse nimi, siis sellel nimel on vibratsiooni efekt kõigele, millega ta elus kokku puutub. Iga täht tähestikus ükskõik mis keeles loob omaenda vibratsiooni ja seega inimene, kellel on selline täht tema nimes, loob või kogeb oma elu sedasi, mis joondub selle tähe sagedusega.

Näiteks on leitud, et inimestel kellel on esitäheks E või nimes selline vokaal, siis neil on elukogemus, mis hõlmab ilu, kallite asjade maitset, muret oma füüsilise välimuse pärast ja kulutavad pigem palju raha. Kui aga nimes esineb täht I, on leitud, et inimene kogeb võimekust mitte osta kalleid asju ja vaevleb rahalistes raskustes.

Seda põhimõtet saab kasutada igas juhtumis. Ka riikide nimed määravad selle, kuidas läheb riigil või linnadel. Näiteks, muutes riigi vibratsioonilist energiat nimemuutmise teel, muutub ka terve riigi energiamuster. Näiteks, kui riigil oli originaalnimi iidsetest aegadest ja see muudetud modernsemaks, siis see iidne energia, millega riik kaetud oli, on tühistatud ja loodud on uus. See võib aga luua mitte enam nii tasakaalus olevat energiat, kui uus nimi on mittesobiv. Võtame näiteks India. India originaalnimi oli Bharat. Kui see muudeti Indiaks, siis selle vibratsiooniline sagedus muutus tugevalt. Bharat oli nimi, millel oli suur südame energia ja tähendas kõikehõlmavust. Tunda oli ühtsust ja jagamist kõigile. Kui riigi nimi muudeti aga Indiaks, siis loodi uus energia. Selles uues energias sellised põhimõtted, nagu vennalik armastus, ühtsus ja võrdsus, kadusid ja kõik muutusid rohkem enesekesksemateks. Kuigi Indial on võimas vaimne pärand, siis ei olnud sellel enam võimet tõsta keskmine india inimene vaesusest ja mittevõrdsusest ülespoole.

Kunst muutmaks energia vibratsiooni võib rakendada pea kõigele. Patsient, kes on suremas vähki või AIDSi, võivad kaotada lootuse elamiseks, problemaatiline laps puudub koolist, farm, mis on hääbumas, hilinenud projekt, mis ei saagi nagu valmis – kõiki neid võib muuta selle tehnika abil. Seda võib kasutada ka spordiüritustel, kus kaotav meeskond soovib tõsta võiduvõimalusi. Seda tehnikat võib kasutada ka inimese kodu tänava aadressi puhul. On leitud, et kui näiteks hoone number on asetatud tänava aadressi ette, juba siis muutub kogu hoone vibratsioon. Seda tehnikat on näiteks kasutatud erinevate poodide ja äriliste ettevõtete aadresside puhul, kus nende ärid on muudetud asetades numbri tänava aadressi ette. Seega on nimi rohkemat kui identifitseerimisalus.

Teiseks on meie hingel samuti oma vibratsioon. Sündides valid sa endale vanemad, sünnihetke, ka hinged kellega kohtud, kui sa oled juba sündinud siia planeedile. Sulle antakse kindlad vahendid, et te tunneksite ära teineteist, kui sa nendega kohtud. Sinu hing vibreerib oma kindlal sagedusel ja sellel on ka oma värv, kõla ja tonaalne vibratsioon. Sul on ka sinu hinge nimi. See erineb sinu maisest nimest, mis sul on siin planeedil. Lähemalt uurides võid sa saada teada, et sinu hinge nimi ja sinu pärisnimi on sünkroonsed ja nad tugevdavad teineteist. Nüüd, kui sa inkarneerud, annad sa telepaatiliselt edasi valitud nime, mis vibreerib sinu hinge sagedusega, oma emale ja isale. Sinu terve nimi toob esile kindlaid hinge omadusi sinu ellu siin planeedil. Sinule antud nimi on võtmeks sellele, kes sa oled – see on see, kuidas sa end väljendad või mida pead tegema. Mõned inimesed ei tunne end mugavalt oma terve nimega ja eelistavad parema meelega oma hüüdnimesid või lühendeid oma nimest, eriti lapsepõlves. Kui ollakse juba täiskasvanu, siis kasutatakse juba oma tervet nime. See on tihti põhjuseks hüüdnime kasutamisele, et sa suudad vaid osalt oma eluülesannetega toime tulla. Ka sinu perekonnanimi kutsub esile ülesandeid. Igakord kui see nimi muutub, siis muutub ka su elu.

Allikad:

1) The Effect of Your Name on Your Life - The Vedic Name Code. 2011. Swami Ram Charran.
2) Soul Energy Vibrations: – What frequency does your name vibrate on? https://judithkusel.wordpress.com/2012/01/25/soul-energy-vibrations-what-frequency-does-your-name-vibrate-on/
3) Changing The Vibration Of Your Name http://www.raechandran.com/article2.html
Pilt: names.mooseroots.com

Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

0 kommentaari