Võimsa Noore kuu loomine 28. märtsil 2017

märts 27, 2017


28. märtsi Noor Kuu on astroloogilise aasta esimene noor kuu, mis oma olemuses rõhutab eriti tugevalt uusi algatusi. Kuigi kõik kuu loomised esindavad uusi alguseid mingites valdkondades, siis praegune Noor Kuu, mis on Jäära tähemärgis, on kindlasti üks tugevamaid ja võimsamaid, et panna paika oma eesmärke.

Sodiaagi esimese märgina, sümboliseerib Jäär juhiomadusi, uusi ideid ja algatuste võtmist. Olles tule märk, kirjeldab seda kõige paremini plaanide tegemine, edasi liikumine, uue suuna valimine.
Kui 2016. aasta tähistas asjade lõppemist, siis 2017. aasta tähistab uusi alguseid. Pragu on aasta üks tugevatoimelisem aeg, et mõelda, mida sa soovid oma ellu tõmmata ja järgmistel kuudel luua. See on ka ideaalne aeg, et mõelda, kuidas laiendada oma soove ja unistusi. Kas sinu eesmärgid, unistused ja soovid vajaksid laiendamist? Kas sa püüad samu vahendeid või mõtlemist kasutades neid ellu viia? Võib-olla on aeg rakendada teistmoodi tegevuskava, et tuua enda ellu uut ja loovat energiat.

Pole vahel, milline tähemärk oled sina, pea meeles, meis igas ühes on killuke igast tähemärgist ja seeläbi mõjutab Jäära märk meid kõiki. Seega võime tunda end sellel ajal impulsiivselt, ennast maksmapanevalt ja valmis tegema asju, ilma põhjalikumalt läbimõtlemata. Mõnikord aga just selline energiahulk ongi meile vajalik, et liikuda välja vanadest läbikäidud rööbastest ja liigutada seismajäänud energiaid. Noore Kuu ajal on väga hea seada eesmärke ning Jäära tähemärk, mis on enesele suunatud ja fokusseeritud, toetab seda täiel määral. Jäära tähemärk tähistab uusi algatusi ja nüüd on sobiv aeg selleks, et mõelda iseendale. Kui see on sinu jaoks ebamugav, siis meenuta, mida sulle öeldakse lennukis ohutusinstruktsiooni läbi viies: kõigepealt pane endale hapnikumask pähe ja alles siis aita teisi. Seega on oluline kõigepealt oma enda vajaduste eest seismine.

Antud kuuseis annab meile just seda vajaminevat energiat, et tegutseda, kui oleme viimasel ajal tundnud end loiu ja ebaproduktiivsena. Jäära tähemärk aitab meil läita seda lõket, mida oleme valmistanud ette talvekuudega, motiveerides meid tegutsema.

Antud Noor Kuu Jäära tähemärgis aitab ka liikuda edasi hirmudest ja võimaldab asjadel toimuda. Kuu tuletab meile meelde, et oleme oma valikud teinud ise, seega süüdistamine, viha ja kahetsus hoiab meid paigal minevikus ja takistab edasi liikumast nii emotsionaalselt kui ka vaimselt. See on aeg, et võtta isiklik vastutus oma tegude eest, mida oleme teinud. Kui suudad andestada ja lasta lahti, on edasiliikumine palju kergem. Uus tsükkel on alanud.

Antud ajal võid siiski tunda emotsionaalset lainetust põhjusel, et oma hirmudega tuleb silmitsi seista. Selleks, et uuesti end tasakaalu saada, mediteeri, käi jalutamas, veeda mõnusalt aega. Jäära tähemärgis olev kuu peegeldab meile ka meie iseseisvust ja impulsiivset loomust, mis võib edasi anda meie üleolevat olemust ning seeläbi tekitada konflikte ja draamasid. Siiski tuleks leida tasakaal, sest meie egost tulenevad omadused muudavad meid õnnetuks.

Kui sa soovid midagi teistsugust oma ellu, kui sa soovid oma elus teisi tulemusi näha, pead sa tegema muutuseid ja selle noore kuu energia annab sulle selleks jõudu. Tee selgeks, mida sa soovid elus saavutada ja mõista, mida sa sooviksid tunda, kui liigud edasi ning milliseid emotsioone sa soovid oma ellu. Kui sa oled sellele äratundmisele jõudnud, siis saad sa hakata liigutama oma elu selles suunas, mis tundub sulle hea.

Ka selleks, et tuua oma ellu positiivseid muudatusi, pead sa olema teatud eneseteadlikkuse tasemel. Sul peab olema kindel mõistmine, mis toimib sinu jaoks ja samas, mis surub sind alla. Kui oled sellele mõistmisele jõudnud ja oled saanud teadlikuks iseendast, aitab see sul võtta ette tegevusi ja viia läbi plaane selles suunas, mis tundub sulle kõige parem. Praegu on kõige parem aeg seda teha, sest pannes paika oma sihid ja suunad, värskendades oma mõtlemist edasiliikumise suunal, annab Jäära tähemärgis olev Noor Kuu sulle vajamineva energia ja toetuse. See ei ole aeg soovimaks oma tavapäraseid soove ja seadmaks tavalisi kavatsusi. Et kasutada antud Noore Kuu energiat täiel määral ära, pead sa seadma oma sihid kõrgemale, unistama suuremalt ja looma uut viisi eesmärgid püüdlemaks oma soovideni ja viimaks neid täide.

Kui sa soovid tuua uut energiat oma ellu selle tugeva Noore Kuu ajal, siis võib läbi viia ühe rituaali, mis on loodud uuteks algusteks selle Jäära tähemärgis oleva Noore Kuu ajal.

Vaja läheb:
- 3 punast küünalt (punane sümboliseerib tegutsemist, tuld ja energiat, seetõttu on see värv hea, ent võid kasutada ka valget või oranži värvi küünlaid. Küünlad ei pea lõpuni põlema.)
- Kirjutusvahend ja 3 paberitükki, mis oleksid piisavalt suured, et kirjutada mõned laused.
- Puhastavaid vahendeid (salvei, eeterlikud õlid, viiruk, kellad jms).
- Kauss veega (ohutuseks).

Juhised:
1. Alusta sellega, et puhastad enda aurat ja ruumi, kasutades eelistatud energeetilisi puhastusvahendeid (viiruk, kellad jms).

2. Kui oled puhastusrituaali lõpetanud, võta paberid ja kirjutusvahend:
2.1. Esimesele paberile kirjuta midagi oma minevikust, millest sa sooviksid lahti lasta.
2.2. Teisele paberile kirjuta, mida sa sooviksid tunda (emotsionaalselt) oma elus hetkel praegu.
2.3. Kolmandale paberile kirjuta, mida sa sooviksid saavutada või manifesteerida oma ellu tulevikus.

3. Kui sul on oma kolm soovi kirja pandud, reasta küünlad järjest sedasi, et asetad paberid nende ette samas järjestuses, nagu sa need ka kirjutasid – seega see soovide paber, millest sa soovid vabaneda, läheb esimese küünla ette ja see, mida sa soovid manifesteerida, läheb viimase küünla ette.

4. Süüta küünlad põlema. Hinga vaikuses rahulikult sisse mõned korrad ja vaigista oma meelt.

5. Kui sa oled valmis, võta esimene paberitükk – see, millest sa soovid vabaneda ja ütle sealolev soov valjult välja. Mõttes näe täitumas seda, mida kirjutasid ja kadumas oma elust. Kui sa oled lõpetanud selle ettelugemise, aseta paberitükk esimese küünla leeki, kuni paber võtab tuld ja muutub nii kuumaks, et enam pole võimalik seda käes hoida, siis lase sellel kukkuda veekaussi (vesi on ohutuseks).

6. Korda sama protseduuri ka järgmise paberiga – loe valjult soov ette, kujutle seda täitumas. Aseta paber teise küünla leeki. Tee sama tegevus läbi ka viimase paberi ja viimase küünlaga.
NB! Olge ettevaatlikud põlevate küünalde ja paberitega! Teostage antud toimingut oma vastutusest lähtuvalt.

7. Kui sa oled lõpetanud paberite põletamise, on aeg küünlad ära puhuda. Selleks, kasuta oma hingeõhku puhumiseks ja enne vastava küünla puhumist lausu:
7.1. esimese küünla puhul: „ma vabastan“;
7.2. teise küünla puhul: „ma tunnen“;
7.3. kolmanda küünla puhul „ma kutsun enda ellu“.

8. Et sulgeda rituaal, võtke esimene küünal, mida kasutasite vabastamiseks ja viige majast välja või kui ei saa, siis puhastage kas viiruki või kelladega. Teised kaks küünalt võite hoida enda kodus. Vesi ja põlenud paberid visake ära, kuidas soovite – nt äravoolu kaudu.

Ilusat Noore Kuu aega!

Kas sulle meeldis see lugemine?

Sulle võib huvi pakkuda ka

0 kommentaari